Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanlığı Tarafından Webinar Düzenlendi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanlığı tarafından düzenlenen 2021 yılı Kurumsal Değerlendirme Programları ve Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Bilgilendirme webinarı düzenlendi.

YÖKAK Başkan Prof. Dr. Muzaffer Elmas'ın Raporlar ve Göstergeler isimli sunumuyla başlayan toplantı, ikinci oturumunda ise  YÖKAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım'ın 2020 yılında KİDR'lerin hazırlanması sürecinde kullanılan dereceli değerlendirme anahtarı (rubrik), 2021 yılı Kurumsal Değerlendirme Süreçlerine ilişkin bilgilendirme ve  Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlanmasına yönelik bir webinar gerçekleştirildi. Birçok üniversitenin katılım sağladığı söz konusu webinara Üniversitemizi temsilen Kalite Komisyonundan sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. F. Jülide HIZAL YÜCESOY ile Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Selami ÖZCAN  katılım sağladılar.