Çınarcık Meslek Yüksekokulu ile Kalite Güvence Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun tarafından akademik birimler ile başlatılan bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi.

Kalite çalışmaları konusunda oldukça iyi bir durumda olan  Çınarcık Meslek Yüksekokulu ile gerçekleştirilen toplantıya kalite koordinatörlüğü personeli ile MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özegür Doğan Gürcü, Yüksekokul sekreteri Soner Taşova, kalite temsilcileri ile program başkanları ve yardımcıları olmak üzere 13 kişi katıldı. Toplantıda web sitelerinin aktif kullanımı, dış paydaşlar ile toplantıların önemi, Bologna ders içeriklerinin girilmesi, web sayfalarında kalite menüsü alt sekmeleri hakkında görüşüldü.  Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıda Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun, ileriye yönelik kalite faaliyetleri hakkında planlarından bahsetti.