Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Bursa Teknik Üniversitesine Ziyaret.

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat AZALTUN ve Kalite Koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Yasemin Korkut, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından kurumsal akreditasyon almaya hak kazanan Bursa Teknik Üniversitesini ziyaret etti.

Üniversitemizin akreditasyon çalışmalarını planlamak amacıyla yapılan ziyarette Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP), akredite olma yolunda örnek çalışmalar, PUKÖ çevrimi, süreç yönetimi, kalite eğitimleri ve temel faaliyet alanlarındaki işleyiş mekanizmaları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.  BTÜ Rektör Yardımcısı ve Bursateknopark Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç liderliğinde Bursateknopark’ı da ziyaret eden ekibimiz teknopark hakkında genel bilgi aldıkta sonra görüşme sona erdi.