3. Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

3. Kalite Komisyonu Toplantısı, 07.12.2023 tarihinde saat 13:30'da Rektörlük toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI, kaliteden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat AZALTUN ve kalite komisyonu üyeleri olan dekanlar, meslek yüksekokulu ve araştırma merkez müdürleri, idari birim yöneticileri ve dış paydaşlar katıldı.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat AZALTUN, Kalite Koordinatörlüğünce 2023 yılında gerçekleştirilen faaliyetler konulu bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU ise üniversitemizin akreditasyon yolculuğunda önemli bir araç olan stratejik planın katılımcılık esası ile nasıl hazırlandığını anlattıktan sonra 2024 yılı çalışmalarında kullanılması önerilen bir modeli açıkladı.

Toplantı sonunda konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI, üniversitenin mevcut durumunu daha iyi hale getirebilmek amacıyla Kalite Koordinatörlüğü ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının birlikte büyük bir gayretle çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek her personelin kalite odaklı düşünmesi gerektiğine vurgu yaptı. Ayrıca kalite anlayışının çoğulcu bir yaklaşımla gerçekleşeceği için üniversitenin her paydaşı tarafından sahiplenilmesinin önemine dikkat çekti. Rektör BAHÇEKAPILI'nın konuşmasının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Toplantı dış paydaşların değerlendirmeleri ile sona erdi.

Kalite Komisyonunca alınan kararlara ve yapılan sunuma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.