Yükseköğretim Kalite Kurulu Tarafından Düzenlenen Etkinliğe Üniversitemizden Katılım

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından düzenlenen "2023 Yılı YÖKAK Değerlendirme Takımlarının Öğrenci Üyeleri Deneyimlerini Paylaşıyor" isimli etkinliğe, üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı ve YÖKAK Öğrenci Değerlendirici Umut Berkay Polat davet alarak katılım sağladı.

Programda, bu yıl yükseköğretim kurumlarının Kurumsal Akreditasyon, Kurumsal Dış Değerlendirme ve İzleme Programlarına katılan değerlendirici takımlarındaki öğrenci değerlendiriciler, saha ziyareti sürecinde yaşadıkları deneyimleri, karşılaştıkları sorunlar ve bunlara getirdikleri çözüm önerileri hakkında sunum gerçekleştirdiler.

Programa 30'a yakın öğrenci değerlendirici katılırken, ilerleyen süreçte bu yönde yeni bir etkinliğin YÖKAK tarafından tüm üniversite öğrencilerine açık bir şekilde tekrarlanacağı belirtildi.