Yalova Üniversitesi Kalite Kulübü Yenilikçi Yaklaşımlarla Yola Çıkıyor.

Yalova Üniversitesi Kalite Kulübü üyeleri Kalite Koordinatörlüğü liderliğinde bir toplantı gerçekleştirdi.

Kalite kulubü öğrencilerin kalite kavramını tanımalarını, kalite bilincini geliştirmelerini ve geleceğe dönük projelerde yer almalarını hedefleyen bir platform olarak faaliyetlerini göstermeye devam ediyor. Kulübün amacı, öğrencilerin iş dünyasında rekabetçi olabilmeleri için gerekli olan kalite yönetimi ve süreçlerine dair bilgi ve deneyim kazanmalarını sağlamak.

Gelecek faaliyetlerin planlanması kapsamında Kulüp, çeşitli seminerler, atölye çalışmaları ve saha ziyaretleri düzenlemeyi planlıyor. Bu etkinlikler aracılığıyla öğrencilerin kalite yönetimi konusunda teorik bilgileri pratiğe dökme fırsatı bulmaları amaçlanıyor.

Ayrıca, Kalite Kulübü yönetimi yeni bir organizasyon yapısı oluşturma kararı aldı. Bu yeni yapı, kulübün etkinliklerini daha verimli bir şekilde planlamasına ve yönetmesine olanak tanıyacak. Yönetim kurulu üyeleri, kulübün farklı alanlarından gelen öğrenciler arasından seçilecek ve her biri belirli bir sorumluluk alanına odaklanacak. Gelecek dönemdeki faaliyetleri ve yeni organizasyon yapısıyla birlikte, kulübün etkisinin daha da artması bekleniyor.