Yalova Üniversitesi    kalite@yalova.edu.tr 0 226 815 00 00

Yalova Üniversitesi Kalite Kulübü Yeni Eğitim Yılına Yoğun İlgi ile Başladı

 

Yalova Üniversitesi Kalite Kulübü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına öğrencilerin kalite faaliyetlerine katılımını teşvik etmek ve kulüp çalışmalarını tanıtmak amacıyla kampüste bir tanıtım standı açtı. Kalite Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Sevilay Güler’in desteğiyle gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilere kulüp hakkında bilgi vermek ve kalite süreçlerine dair farkındalık oluşturmak adına önemli bir fırsat sundu.

Etkinliğe, Yalova Üniversitesi Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu da ziyarette bulundu. Prof. Dr. Karslıoğlu, standı ziyaret ederek öğrencilerle üniversitenin 2025 yılı akreditasyon hedefi hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrenciler, bu hedefin önemini dinlerken üniversitenin kalite süreçlerine nasıl katkı sağlayabilecekleri konusunda da bilgi edindi. Rektör Yardımcısı Karslıoğlu’nun mütevazı tavırları etkinlikte takdir toplarken, Öğr. Gör. Alp Eren Güney de etkinliğe katılanlara olan desteğiyle dikkat çekti. Etkinlik boyunca birçok fotoğraf çekilerek bu anlar ölümsüzleştirildi.

Kalite Kulübü’nün bu başarılı etkinliğinde, Kulüp Başkanı Süleyman Öztürk ve Başkan Yardımcısı İrem Bolat'ın yanı sıra organizasyon yapısında yer alan diğer değerli öğrencilerin de büyük katkıları oldu. Kulüp üyelerinin özverili çalışmaları sayesinde, yıl boyunca gerçekleştirilecek faaliyetlerin temeli atılmış oldu. Kulüp yönetimi ve üyeleri, kalite yönetimi ve akreditasyon süreçlerinde aktif rol alarak hem akademik hem de sosyal anlamda zengin içeriklerle öğrencilere katkı sağlamayı hedefliyor.

Kalite Kulübü, başkanından üyelerine kadar tüm ekibin emekleriyle, öğrencilerin katılımını güçlendirerek üniversitemizin kalite hedeflerine ulaşma yolunda önemli adımlar atmaya devam edecek. Kulüp faaliyetlerini kulubün instagran sayfası olan @yukalite adresinden takip edebilirsiniz..