Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, Üniversitenin Tüm Kalite Organizasyonu Üyelerini Kapsayan Bir Yemek Organizasyonu Gerçekleştirdi!

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI’nın da katılımları ile kaliteden sorumlu Rektör yardımcısı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU’nun önderliğinde, üniversitenin tüm kalite organizasyonu üyeleri için özel bir akşam yemeği düzenledi. Bu etkinlik, üniversitenin kalite yönetimi ve süreçlerinde gösterilen başarıyı kutlamak ve ekip ruhunu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI yemeğin açılış konuşmasında kalitenin önemine vurgu yaparak, üniversitenin sürekli gelişim ve mükemmeliyet anlayışıyla hareket ettiğini belirtti. Ayrıca, kalite organizasyonu üyelerine verdikleri katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Yemeğe, üniversitenin farklı birimlerinden kalite yönetimi ve süreçlerine katkı sağlayan akademisyenler, idari personel ve öğrenci temsilcileri katıldı. Katılımcılar, samimi bir ortamda bir araya gelerek deneyimlerini paylaşma fırsatı buldu.

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ekip üyeleri, bu tür etkinliklerin düzenli olarak gerçekleştirilmesinin kurum içi iletişimi güçlendirdiğini ve kalite kültürünü yaygınlaştırdığını belirttiler. Benzer etkinliklerin gelecekte de düzenleneceği ve kalite yönetimi alanında başarıların devam ettirileceği ifade edildi.

Bu özel akşam yemeği, Yalova Üniversitesi'nin kalite odaklı yaklaşımını destekleyen ve kalite yönetimi alanında çalışan herkesin bir araya gelerek motivasyonlarını artırmaya yönelik bir adım olarak kaydedildi.