Kalite Koordinatörlüğünde İkinci Akreditasyon Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Kalite Koordinatörlüğü İkinci Akreditasyon Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Kalite Koordinatörlüğü tarafından organize edilen İkinci Akreditasyon Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Yoğun bir gündemle geçen toplantıda, koordinatörlük üyeleri çeşitli konuları değerlendirdi. Katılımcıların aktif katkıları ve değerli fikirleri sayesinde toplantı oldukça verimli geçti. İşte toplantının ana başlıkları:

1. Temmuz Sonrası Yılın İkinci Altı Aylık Faaliyetlerinin Planlanması (SP-PUKÖ)  Hazırlıkları

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi ise Temmuz ayı sonrası için planlanan iş paketlerinin hazırlanmasıydı. Bu süreçte yapılacak çalışmalar ve belirlenen hedefler detaylı bir şekilde tartışıldı.

2. İkinci Akreditasyon Toplantısında Alınan Kararlar Hakkında Görüşme

İkinci akreditasyon toplantısında alınan kararlar, katılımcılar arasında kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Bu kararların üniversitemizin kalite standartlarına nasıl katkı sağlayacağı üzerinde duruldu.

3. Akreditasyon Çalışmaları ve Yemek Organizasyonunun Değerlendirilmesi

Toplantıda ayrıca, akreditasyon çalışmaları kapsamında düzenlenen yemek organizasyonu hakkında görüşler paylaşıldı. Anket sonuçları hakkında organizasyonun başarıları ve eksiklikleri üzerine yapılan değerlendirmeler, gelecekteki etkinliklerin daha verimli geçmesi için kontrol süreci ile ilgili olarak  eylem planlamaları önemli fikirler sundu.

4. Akreditasyon Toplantısından Öneriler

Son olarak, akreditasyon toplantısından çıkan öneriler detaylı bir şekilde ele alındı. Bu öneriler doğrultusunda, kalite ve akreditasyon süreçlerinin daha etkili bir şekilde yürütülmesi için yeni stratejiler belirlendi.