"Ahi Evran Üniversitesi Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi'ni (BKYS 1.5) Tanıttı"

Ahi Evran Üniversitesi Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemini (BKYS 1.5) tanıtmak üzere Yalova Üniversitesinde bir toplantı gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına Ahi Evran Üniversitesi'nden Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk, Yalova Üniversitesi'nden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Eyüp Çalık, Kalite Koordinatörlüğü çalışanları katıldı.

Toplantıda, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Ekrem Öztürk'ün sunumlarıyla BKYS'nin işlevleri ve kullanımı hakkında detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirildi. BKYS'nin kalite güvence sistemi sağlayan bir yazılım olduğu vurgulanarak, bu sistemin Üniversitenin kalite standartlarını yükseltmeyi ve süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmeyi hedeflediği belirtildi.