2024 Yılının İkinci Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

2024 yılının ikinci akreditasyon toplantısı, birimler bazında üniversitemizde gerçekleştirildi. Akademik ve İdari Birimlerin 6 aylık akreditasyon çalışmalarının uygulanma süreci değerlendirildi.

27 Mayıs 2024 Pazartesi günü, Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Eyyüp Çalık, akademik birim kalite koordinatörleri ve idari birim yöneticileri katıldı.

Toplantılarda, Kalite İzleme ve Değerlendirme Raporu (KİDR) süreci, Stratejik Plan ve Performans ve Üniversite Kalite Ölçütleri (SP-PUKÖ) çizelgeleri ile Temmuz ayı kalite komisyonu toplantısı hazırlıkları ele alındı. Ayrıca, birimlerin son 6 aylık faaliyet planlarının uygulanması sırasında karşılaştıkları sorunlar ve deneyimler de paylaşıldı.