Yalova Üniversitesi Kalite Kulübü, "Kalite Söyleşileri" Toplantısında İlk Buluşmayı Gerçekleştirdi

Yalova Üniversitesi Kalite Kulübü, öğrenci üyeleriyle bir araya gelerek "Kalite Söyleşileri" etkinliğini düzenledi. 29 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya, kalite koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Özcan ve Kalite Kulübü üyeleri yoğun katılım gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun, Yükseköğretim Kalite Kurulu'nun çalışmaları, stratejik planın tanıtılması, stratejik hedeflere ulaşma amacıyla PÜKO temelli tasarlanan yeni çalışma modülü ve Yalova Üniversitesi'nin kalite süreçleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Söyleşi kapsamında, üniversite bünyesinde planlanan kalite yolculuğu ve faaliyetleri de ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

Söyleşinin sonunda öğrencilere söz verildi ve katılımcılar, kalite ve akreditasyon konularında merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular. Öğrencilerin etkin katılımıyla geçen söyleşide, kalite anlayışının üniversite yaşantısına nasıl yansıyabileceği ve öğrencilerin bu süreçteki rolü üzerine yapılan tartışmalar oldukça verimli geçti.

Yalova Üniversitesi Kalite Kulübü, bundan sonraki "Kalite Söyleşileri" etkinlikleriyle öğrencilerin kalite ve akreditasyon konularında daha fazla bilinçlenmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.