Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Çalışanları Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, başarılı bir dönemi tamamlamanın mutluluğunu, çalışanlarıyla birlikte lezzetli bir kahvaltı organizasyonunda paylaştı. KİDR raporunun sona ermesini kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, birbirinden lezzetli kahvaltılıklar ve keyifli sohbetlerle dolu geçti.

Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür'ün katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Eyüp Çalık ve Kalite Koordinatör Yardımcıları ile çalışanlar bir araya geldi. Yapılan kahvaltıda başarı dolu bir dönemi geride bırakmanın mutluluğu yaşandı. Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, işbirliği ve başarıyla dolu bir gelecek için çalışmalarına devam ediyor.