Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü İdari Kalite Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirdi

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, İdari Birimlerde yer alan Kalite Temsilcileri ile bir toplantı düzenledi. Açılış konuşmasını Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Selami Özcan’ın yaptığı toplantı, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Çalık’ın sunumuyla devam etti.

Yalova Üniversitesi’nde eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetlerinde sürdürülebilirliği sağlamak amacını hedefleyen Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü, akademik ve idari birimlerde görevlendirdiği kalite temsilcileriyle üniversitemizi daha da ileriye taşımayı amaçlıyor. İdari birimlerin kalite temsilcileriyle yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Selami Özcan, öncelikli hedeflerinin üniversitemizi ISO 9000 belgesi alabilecek standartta getirebilmek olduğunu ifade etti.

Gerçekleştirilen toplantıda Kalite Koordinatörlüğünün genel işleyişine ve kalite temsilcilerinden beklentilere değinildi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bilgilendirme amacıyla Kurumsal İş Değerlendirme Raporu (KİDR)’in nasıl oluşturulğuna ilişkin bilgi verildi. Son olarak katılımcıların önerilerininim dinlendiği toplantı, soruların cevaplanmasından sonra sona erdi.