ISO 9001: 2015 EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ve YUBİTAM’ın (Yalova Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi) birlikte düzenlediği, kurumlarda kalite yönetim sistemi kuracak, uygulayacak veya iyileştirecek kişilere; kalite yönetiminin temel prensiplerini, yaklaşımları, ilgili terimleri, tanımları ve standartları anlatmak amacıyla düzenlenen ISO 9001: 2015 eğitimi tamamlandı.

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ve YUBİTAM’ın birlikte düzenlediği, katılımcılara ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi standardı hakkındaki temel bilgiler konusunda eğitim vermeyi amaçlayan ISO 9001:2015 Eğitimi 13 Kasım 2020 tarihinde online olarak gerçekleşti. Exergien Genel Müdürü Sayın Ali Özgenç’in katılımıyla gerçekleşen eğitime öğrencilerin yanı sıra idari ve akademik personel de katıldı.

Kalite Kavramına Giriş, Revizyon Süreci, Kalite Yönetim İlkeleri, Proses Yaklaşımı, PUKÖ Modeli, Yeni Yapı, Terminoloji ve Kavramların Açıklanması, Yapı ve Terminoloji, İlgili Tarafların İhtiyaç ve Beklentilerini Anlama, Risk Temelli Düşünme ve son olarak Dokümente Edilmiş Bilgi TS EN ISO: Kalite Yönetim Sistemi Standardı Şartları konularını içeren eğitime katılımcıların ilgisi büyüktü.