Akademik Personele Yönelik Eğitimcinin Eğitimi Programı Devam Ediyor

“Eğitimcinin Eğitimi” programına, Mühendislik Fakültesi akademik personeline verilen farklı konulardaki eğitimlerle devam edildi.

Yeni eğitimler, yine yaklaşık 40 kişilik guruplar halinde 16.12.2019 ve 17.12.2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. Söz konusu tarihlerde Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu tarafından verilen eğitimlerde, 11.00-12.00 saatleri arasında “Kurum Kültürü”, 14.00-16.00 saatleri arasında ise “Çalışma Hayatında Bireysel Farklılıklar ve Önemi" konusu işlendi.

Eğitimlere Dr. Öğr. Üyesi, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrosunda bulunan genç akademisyenler katıldı.

Söz konusu eğitimler, ileriki tarihlerde diğer akademik birimlerdeki personele de uygulanacak ve katılanlara “Katılım Belgesi” verilecektir.