Akademik Personel İçin Eğitimcinin Eğitimi Programı Başlatıldı

Kalite Koordinatörlüğü Birimi, Kurumsal İç Değerlendirme ölçütleri arasında yer alan, akademik personele yönelik “Eğitimcinin Eğitimi” programını, Mühendislik Fakültesi akademik personeline verilen eğitimlerle başlattı.

Mühendislik Fakültesi akademik personeline yönelik ilk eğitim,  yaklaşık 40 kişilik guruplar halinde 29.11.2019 ve 06.12.2019 tarihlerinde 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Ezgi Şahin Sevdi tarafından verilen eğitimlerde “Etkili Konuşma, Diksiyon, Beden Dili” konuları işlendi. Eğitimlere Dr. Öğr. Üyesi, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrosunda bulunan genç akademisyenler katıldı.

Söz konusu eğitim, ileriki tarihlerde diğer akademik birimlerdeki personele de uygulanacak ve katılanlara “Katılım Belgesi” verilecektir.

“Eğitimcinin Eğitimi” programı farklı konularda, tüm akademik birimlerde devam ettirilecektir.