Kurumsal Dış Değerlendirme Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin akademik birim yöneticilerine 14.05.2019 tarihinde, idari birim yöneticilerine 15.05.2019 tarihinde “Kurumsal Dış Değerlendirme” programı konusunda bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Suat CEBECİ yaptığı açılış konuşmalarında, kalite kavramının ve Dış Değerlendirme programının önemine değindi. Akademik ve idari birimlerdeki personelin kaliteye ilişkin görevlerinde hassas davranmalarını istedi.

Kalite Koordinatörü Prof. Dr. M. Cahit ENSARİ yaptığı sunumda, Kurumsal Dış Değerlendirme programının amacı, ana temaları, yöntemi ve aşamaları konusunda bilgi verdi. Akademik ve idari birim yöneticilerimizin, Üniversitemizi ziyaret edecek Değerlendirme Takımına yardımcı olmalarını istedi.